O apartmanima Apartmani okruženi vrtom u oazi mira i pravog odmora

picture

Apartmani "Mate Slavić"
nalaze se u obiteljskoj kući, a nastali su sa željom njenih vlasnika da svojim gostima ponude vrhunski doživljaj i uživanje u svim blagodatima, uz sav komfor potpuno opremljenih apartmana.


Objekt je udaljen 300 m od šljunčane plaže. U sklopu objekta okruženog vrtom, gostima su na raspolaganju klimatizirane smještajne jedinice za samostalni boravak s balkonom i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

Svaki apartman sadrži TV sa satelitskim programima i opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Vlastita kupaonica uključuje tuš, lavabo te besplatne toaletne potrepštine.

Apartmani nude namješten balkon s pogledom na okolni vrt te opremu i korištenje roštilja.

Besplatna parkirna mjesta dostupna su ispred kuće.


Za ugođaj i komfor u apartmanima «Mate Slavić» pobrinula se cijela obitelj Slavić, kojoj je primaran cilj zadovoljan gost.


Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 30 m, a najbliži restoran smješten je 50 m od objekta.

Trgovina suvenirima nalazi se na 40 m od naših apartmana.


Moguće je organizirati izlet na otok Korčulu te na poluotok Pelješac.


 
Vrt


Vrt je jedinstvena cjelina natkrivenog , hladovitog dvorišta i plemenitog raslinja oko njega. Za velikim stolom možete okupiti obitelj i Vaše društvo u trenucima blagovanja, veselja ili opuštanja uz TV. Ovdje ste vi stvarni gospodari, na mjestu Vaše potpune i neograničene slobode i potrebe za opuštanjem i aktivnim druženjem.

Parking


Pred Vašim apartmanom možete sigurno smjestiti automobil, a za manje automobile postoje četiri parking mjesta. Za smještaj većeg broja automobila, Sućuraj raspolaže sa dovoljno raspoloživih, sigurnih parkirnih mjesta.

Grill


U korištenju roštilja kao i za sve ostale kulinarske prohtjeve, u svako doba možete računati na svesrdnu pripomoć vlasnika, kako kod pripreme ognjišta, tako i kod nabave i pripreme namirnica.